در مطلب زیر چند نکته اساسی و مهم وجو دارد بنابراین در مطلب زیر چچندین نکته آشپزی مهم و کاربردی مهم رو براتون گذاشتم این نکات در آشپزی حرفه ای بسیار مهم و اساسیت.

چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟
اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید.

hou119

ادامه مطلب

کلیدی ترین نکات آشپزی حرفه ای

طرز تهیه یک “زرشک پلو با مرغ” با طعمی باورنکردنی

خورش مرغ کره ای هندی با طعمی متفاوت و خوشمزه

مربا ,مهم ,مطلب ,آشپزی ,پخت ,حرفه ,در مطلب ,تغییر رنگ ,مهم و ,آشپزی حرفه ,حرفه ای

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زمستان زندگی من! طلبه بانو یادداشت‌های یک شهروندِ هزارهِ سوم امام علی(ع): کتاب غذای روح بشر است مدرسه توسعه فردی و کسب و کار علی مسچی مشاوره روانشناسی هنر استعداد های درخشان مهاباد اجاره و فروش صندلی کنفرانسی دلتنگی افسر جنگ نرم